Ik stel me graag aan je voor! Mijn naam is Lisette Boevenbrink. Ik ben al jaren werkzaam als stylist in de mode en als fotostylist wat meer in wonen. De variatie vind ik zo leuk. Het kan niet zit niet in mijn aard. Ik ben oplossingsgericht en probeer in samenwerking met de fotograaf en de opdrachtgever het maximale resultaat te halen!

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail me dan kunnen we kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Lisette Boevenbrink +316 55358090

Wat anderen zeggen over 4 Fotostyling,

“Ik heb Lisette leren kennen als een professioneel styliste. Lisette heeft een enorme ‘hands-on’ mentaliteit. Geen enkele uitdaging is haar te groot. Ze vormt een onderdeel, een belangrijk onderdeel, van onze expertgroep rondom de woontrends van INretail. Daarnaast visualiseert ze samen met ons de nieuwe trends in moodboards, ze verzorgt de styling van de trendkamers ten behoeve van fotografie. Ook voor presentaties op beurzen kan ik op haar rekenen. Lisette is heel prettig in de samenwerking, denkt mee vooruit, haar creatieve inbreng is enorm. Kortom ben erg blij met de samenwerking. Elke keer weer super trots op de resultaten”.

Anna Hutten – Inretail

“Werk al jaren regelmatig samen met Lisette en heb haar leren kennen als een gepassioneerde vakvrouw en zeer prettig mens ! Alles goed voorbereid en tot in de puntjes geregeld! Vele mooie producties tot volle tevredenheid van een ieder samen met haar geklaard! Van Bedtextiel, babykamers tot kerstpakketten! Kan Lisette van harte aanbevelen voor uiteenlopende styling klussen!”

Frans de Jong – Fransphotography